Back to Top

+420 602 227 909

2005 Ladbrokes.Com PDC World Championship v plném proudu

29. 12. 2004
Admin
0

Dnes pokračuje 3. kolem MS v šipkách PDC a s přibývajícími...
... koly jsou k vidění vcelku solidní šipky :-). Bohužel jsem se na internet nedostal dříve, abych zde trochu přiblížil průběh prvních dvou kol, kde mě svým výkonem zaujali zejména tlusťoch Mark Holden, který prošel vcelku hladce přes Jamese Wada v prvním a Simona Whatleyho ve druhém kole, pokaždé v poměru 3:0 na sety, dále pak Andy Hamilton (podobný trochu Radkovi Šrankotovi :-)), který vyřadil hladce nerváka Thomsona v prvním a dále pak Mika Manninga ve druhém kole - oba také 3:0 na sety, a nebo nenápadný, bez emocí hrající John Verwey, který vždy po vyrovnaném boji 3:2 na sety poslal domů v prvním kole Andy Forda a druhém překvapivě i někdejšího mistra světa Johna Lowa...


Všechny pány hodnotím a porovnávám s ostatními pouze na základě televizního přenosu DSF, neboť výkon ostatních jsem neviděl.


Včerejší televizní přenosy přinesly už téměř velkolepou podívanou... Nejprve sympatický Mark Walsh neustál ani po vedení 2:0 na sety skvělý nástup Wayna Mardleho, který ho v závěru doslova rozstřílel mnoha bingy (tuším, že v jednom okamžiku dokázal ve 3 lezích po sobě skórovat vždy po dvou bingách!). Zajímavější by to určitě bylo, kdyby Walsh proměnil několik nabídnutých šancí na vedení 3:1 na sety, kdy Mardle měl silné výpadky na doublech.
A poté Colin Lloyd přehrál rozdílem třídy nenápadného Johna Verweye - přemožitele Johna Lowa.

Kromě vysílaných zápasů na DSF stojí určitě za zmínku vyřazení některých některých zvučných jmen: Alan Warriner zvaný Iceman prohrál s Paulem Williamsem 4:1 na sety a Dave Askew i přes vedení 2:0 na sety nakonec podlehl ve vyrovaném souboji Chrisu Masonovi 3:4.


Další výsledky 3. kola


Denis Ovens vs Mark Holden 4-1

Mark Dudbridge vs Richie Burnett 4-3

Roland Scholten vs Jamie Harvey 4-2

Colin Lloyd vs John Verwey 4-1

John Part vs Gerry Convery 4-1

Ostatní zajímavosti z celého mistrovství najdete samozřejmě na serveru planetdarts zde

Detailní program vyřazovacího pavouka včetně dnešního večera, kdy se poprvé představí lonští finalisté Phil 'the Power' Taylor a Kevin Painter, najdete
zde

Live score center je k vidění zde

Koho tipujete na celkového vítěze??? :-))